Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(En morbid liten historia)


Badkrukan


Han var rädd för vatten
skräckslagen som katten
Så han våga ej bada
var rädd att sig skada

Så frugan tog ekan
borra hål utan tvekan
Satte korken i hål
för uppnå sitt mål

Häng med och fiska
hon i hans öra viska
För torsk går i stim
ekan den är i trim

Det skulle vara gott
min kära Charlotte
Torsk och potatis
när det är gratis

Till havs de for ut
och stanna till slut
Då korken den poppa
hon i vattnet hoppa

Du får börja simma
John bara svimma
Vattnet det steg
han låg där och teg

Havet fick fång
ekan låg nu bland tång
John han var död
och himlen var röd

Charlotte hon grät
aldrig honom förlät
Hon ville ej skada
bara få han att bada

Hon honom kremera
blanda askan med lera
Dreja kruka så fin
som satts bak gardin




Fri vers av Tärningen är kastad
Läst 709 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-20 08:58



Bookmark and Share


  Anna*
Ja, men usch så morbid den blev =0( Lerkruka bakom gardinen ... hmmm
2010-08-02

  Bodil Sandberg
Oj som det kan gå när frugor ihittar på och ska få karlarna att förstå vad händer då jo fruktansvärda saker så

applåder så bra diktat och rimmat!!
2010-06-01

  lodjuret/seglare VIP
ja, sens moralen tydlig här
bada aldrig den du har kär
fiska blott från bryggan torr
ge till grannen bort din borr
så du ej frestas kan
borra hål åt din man
ej döden mer bränsle giv
ge blott livet mer tidsfördriv
elda ekan i maj opp
skänk i tanken mannen kropp
2010-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Tärningen är kastad
Tärningen är kastad