Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rik? Nej rikast!

Vad bryr jag mig om makt
vad bryr jag mig om prakt
men jag slår vakt:

Om skriveriet!
Om käraste bärande vänneriet!
Om böckerna bärande upplyfteriet!

Utan dem vad hade jag då? Ingenting!
Nu behöver jag bara se mig omkring
så har jag: Allting!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-02-20 10:34



Bookmark and Share


  En strimma av guld
En lycka är att kunna skapa och vara kreativ. Att kunna skapa ordet till något och förmedla vårt budskap är så givande.
2010-02-20

  lodjuret/seglare VIP
det sägs ju att man inte kan ta rikedomen med sig in i himlen, men kan man ta med sig minnena av rika kärlekar tro?
2010-02-20

  Suzy med punkterna
Rikedomen som betyder
2010-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt