Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till kvinnan i fråga.

Du är ståpälsen, du är pirret i magen,
du är kvinnan som förädlar dagen.

Dina läppar är dragningskraft i kubik,
för att få möta dem kan jag gå över lik.

Dina ögon är som fyrar på ett svart vatten,
inbäddade i söta rynkor efter alla skratten.

Ditt hår fladdrar i vinden och doftar timotej,
låt mig i evigheter få minnas den doften av dig.

Ditt varma skratt smälter isen i alla whiskyglas,
får mig att glömma, får mig att komma i fas.

Du är omtanke, du bär empatins fana,
du är kärleks moder, du är mitt Nirvana.

 

  




Fri vers av Berra Bäver
Läst 295 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-21 10:02



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
oj, tänk den som vore man...
ja eller kvinna för den delen...
2010-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver