Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslor. Tankar.Dolda budskap och ord




Min hand under din symaskin

Du och jag. Vem är vi?
Ärrbildningar på våra kroppar som
ger inblick av gemenskap.
Tomheten som längtar efter att
komma ut på den söndriga huden
men kvar bildas ärr som ögat når
och minnen flyter samman till hat.

Gemenskapen som vi bildat och inbillats.
Våran blodgrupp är vårt skydd.
Du tar din symaskin och jag lägger
min hand under nålen.
Du trycker på pedalen.

Vi hjälper varandra.
Världen utanför finns den?
Fick vi inte synens gåva som dom andra?
Tårar fungerar dom? Gift som ska
lämna kroppen.
Men när ögat inte längre orkar
frigöra mer vätska.

Är vi förgiftade då?
Vill du gifta dig med mig?
vi är ju redan förgiftade
Ta ett steg till nästa och blanda våra blodsband
till en helhet av våra substanser.
Vem är du? vem är jag? eller är det bara jag?




Fri vers av Cherry_Baby
Läst 253 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-20 19:23



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
Det här var väldigt bra.
Får läsaren verkligen att tänka till.
2010-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Cherry_Baby
Cherry_Baby