Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MÄSTERVERKET

Jag är fast
fingrarna domnar
färgerna flagnar
dofterna är vinterstumma

Mitt livs mästerverk
-Mitt liv-

linjerna är utsuddade
hur jag än ser och tittar
uppfattar jag endast
en gammal kasserad skiss




Fri vers (Fri form) av BitterSweet
Läst 480 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-20 20:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BitterSweet
BitterSweet