Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek,hat,tankar




Kärlekens krossande sanning

Hon såg på mig med sina mystiska ögon.
Mitt hjärta började slå fort men samtidigt sakta.
En förvirrande vind grep tag i mig.
Samtidigt som jag drunknade in i
hennes själ.

Ville jag ta mig upp till ytan
för att säga farväl.
Hon tog min hand
hon höll den hårt.
Jag lät henne hålla mig
fast i sin saga.

Jag minns när hon grät
såg mascarans rand.
Jag höll henne hårt
hon var trygg i min famn.
Vi blandade tårarna
en smak likt olika hav.


Hon höll om mitt hjärta
det var tunt som glas.
Dom frusna läpparna
mot min varma kind.
jag ville inte längre se.
jag höll på att bli blind.
Hon vred om mitt hjärta
och det gick sönder.
Hon ville inte ha min
kärlek hon ville se mig gå under.




Fri vers av Cherry_Baby
Läst 325 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-20 20:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cherry_Baby
Cherry_Baby