Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För allt och alltid!

Allt är sagt

gjort

vi har sett varandras själar
det svarta och

röda

men en sista gång ska du få se
min själ och

svaghet




när jag dansar naken på din begravning...




Fri vers av Patrik Andersson
Läst 469 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-20 22:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik Andersson
Patrik Andersson