Längtan efter hundspann.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan efter hundspann.




Längtan.

2 hundar kvar.

Förr hade vi flera hundar

då kunde vi kalla det ett spann

nu har vi 2 bröder Nalle och Enok kvar

dom är 14 år

men minnena finns

 kvar av alla sköna turer




Fri vers (Fri form) av Annmargreta
Läst 463 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-02-21 12:23



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Ja en hunds lynne, namn och personlighet kan man väl alldrig veta ?..eller glömma
2010-03-28

  ZARIFE DEMIR
Bilden är vackert!
2010-02-21

  vildvin
fotot är så härligt


*vinkar*
2010-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Annmargreta
Annmargreta