Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
A, varför komplicerar du mitt liv hela tiden? Varför kan jag inte lägga dig bakom mig?


Hur kan jag vara glad och ledsen på samma gång över något jag väntat på i 6 veckor?

Det är över.

Du
hon,
the end,
finito,
fin,
slut.

Hon lämnade
dig.


Var det
det här,
jag ville?
Varför är
jag inte
glad?
Jag ville ju
ha dig
för mig själv,
eller hur?

Nej.

Jag ville att
du
skulle lämna
henne.
Inte tvärtom.
Jag ville att
du
skulle lämna
henne
för mig.
För att du
älskar
mig.

Jag vet inte
vad jag vill,
förvirringen som
pågår är större
än mig.

Vill jag ha dig?

Varför skulle jag
inte vilja ha dig?

Dog passionen
när jag insåg
att jag kunde
få dig igen?

Ska jag utnyttja
din tillfälliga
sårbarhet?

Vara din "rebound"?


Du borde veta bättre,
än att leka
med mina känslor,
igen.

Gör inte så här mot mig
en gång till.
Mitt hjärta
klarar inte
av det.




Fri vers (Fri form) av Suicide
Läst 422 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-02-21 16:10



Bookmark and Share


    Kid
Lova mig en sak?
Sluta aldrig skriva,
dina texter är min hobby.
2010-06-29

    Lindushi
Fin dikt! Känner igen mig själv...
2010-03-04

  anita VIP
Fin dikt.
2010-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Suicide