Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Föll! Men sången höll!

Mitt hjärta slår!
I dunket av det
ett annat dunk hörs
markens, ja hela jorden
sjuder, ljuder, bjuder
på sina klanger
som likt havets talanger rusar
ja vågorna, som krusande brusar fram
och trädens vind besjunger sin park
och allt mig tjusar och berusar och jag nynnar med
med min melodi i harmoni med naturens sång
i samklang vi blir till en stor härlig kör
och en markör i mig sig rör
och jag bara glädje hör...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-21 18:01



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Så positivt, och nästan som en sång av Bellman själv ..... Eller Taube ....
2010-02-21

  aol
gillar din posivitet så mycket, kraaaam
2010-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt