Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*Omtänkeri*blänker i*

Vi far, som brickor i livets olika spel
man kan komma ut därifrån både kluven och hel
men för det mesta har man lärt sig en hel del nytt
att man själv kan ha fel och en ny tanke har grytt




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-02-22 09:41



Bookmark and Share


  Christine Sabel
Så sant, vi kan alltid lära nytt, ha en god dag!
2010-02-22

  Suzy med punkterna
Vad fint det ändå är att vi aldrig blir så kloka att det inte finns plats för mer att lära.
Mycket fin text så här på morgonen, i början av en ny vecka och kanske också något att lära;=)
2010-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt