Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omväxlad hela tiden!

Trots att de sensitiva ögonfransarna
förblir nerfällda i all sin sköna inramning
inför min granskande blick
är jag i ett sådant skick,
att jag fortfarande
outsinligt väntar på
att de skall slå upp
och att du säger, som så...

Du vaknar, ögonen slås upp!

Och du säger:
-Men kära du...
Du står lutad över mig
kunde du inte luta dig
över kaffebryggaren säg
och sätta på en kopp till mig...

Bryggare kan jag väl vara
åt Din lilla önskevara
Stjärnlikt tar på kaffefästet
brinner sen för vända nästet...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-22 11:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt