Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad, som kunde göras är redan gjort...

Man tänder en eld
värmen sprider sig
elden falnar
men glöden pyr...

Askan rakas ut
kaminen är kall...

Man lägger i ny ved
brasan tar sig
fler samlas
värmen sprider sig
alla mår så gott...

Men så händer nått
elden dör
men
ännu glöden lite
värme strör...

Askan rakas ut
kaminen är kall igen...

Då skriker en röst:
-För sjutton kan inte någon
bjuda till, så vi får lite värme i huset...
Det är ju först då man blir glad när man känner...

Då går värmepåfyllaren och lägger sig och
sätter in kontakten i väggen till sin värmefilt...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-22 12:29



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Idag har jag haft varmt så det räcker;=)
2010-02-22

  En strimma av guld
-25 grader i morse då hinner inte ens det bästa värmesystem med.

Humor!
2010-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt