Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vilande


känner värmes famn

djupomsvepande mjukhet

läkelindrande




Bunden vers (Haiku) av glittertindra
Läst 849 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2010-02-22 16:21



Bookmark and Share


  peter markurth
bra
2011-03-15

  Yrre VIP
Mycket varm och fin!
2010-02-24

    Bo Bjelvehammar
omfamnen värmer
2010-02-24

  Mr Lindemann VIP
Ja, den är med all rätt en bra treradare som förtjänar en uppmärksamhet således då

det ycker jag å det bestämdaste då
2010-02-24

  © anakreon VIP
Måtte många få ta del
av det du känner!
Calle
2010-02-24

  Quasimodo
Omhållande och varm !!
2010-02-24

    ej medlem längre
Värmande senryu. Fin!
2010-02-22

  karenina VIP
ödmjukhet, förståelse och värmen från en famn läker. fint
2010-02-22
  > Nästa text
< Föregående

glittertindra
glittertindra