Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad vill jag?

Jag vill ha
en värld

utan att
människor dör
i smutsiga
krig!!!




Fri vers av ZARIFE DEMIR
Läst 418 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2010-02-22 18:34



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det vill alla utom frimurarna, militärerna och maktgalna politiska ledare.
2010-02-25

  Christine Sabel
Ooh ja! Det är min högsta önskan för alla människor!
2010-02-24

  Mr Lindemann VIP
Jo, men det är välan en bra öskan då
tycker jag således då
2010-02-24

  kärleks ängel
vackra tankar!
2010-02-24

    Cbastian
Fred!!!
2010-02-23

  walborg
Tänk om vi kunde isolera alla dem som inte vill ha fred så vi fick syn på vilka dom är! Då Du skulle vi kunna ta en match med dom för jag tror vi är flera på jorden som vill ha fred än barnrumporna och galningarna.
2010-02-22

  Annmargreta
Det är sant jag tror att alla vill ha fred
egentligen men det är annat som bestämmer!
Jag har varit aktiv i fredsfrågor sedan 60 talet.
www.Svenska freds och skiljedomsföreningen
du vet säkert om den huvudkontoret finns i Stockholm.

2010-02-22

    prima donna
Ja, här gnäller jag över vardagstristess, när det finns så stora saker som krig runt om i världen. Tack för påminnelsen!
2010-02-22

  Poson
Håller med
2010-02-22
  > Nästa text
< Föregående

ZARIFE DEMIR
ZARIFE DEMIR