Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordet blev min väg


Ordet blev min väg


Ordet blev mitt allt


Ordet blev min mening


Ordet blev mitt liv




Fri vers av Poson
Läst 395 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-02-22 18:48



Bookmark and Share


  Anjeska
Ordet är mitt ibland oss. Bra skrivna ord!
2010-02-24

  coleve
fint skrivet:)
2010-02-22

  anita VIP
Bra dikt.
2010-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Poson
Poson