Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regnbågsbron

Mellan jord och himmel

finns en bro

en fantastisk plats

något ingen kunnat tro.

 

Den bron

finns där för våra vänner

de som lämnat oss

för de vi saknad efter känner.

 

Men en dag

när även våran tid har runnit ut

kommer vi mötas igen

och den eviga längtan kommer att ta slut.

 

De hjärta som var krossat

kommer återfå sitt skick

allting kommer att bli bra

när du åter igen möts av hans blick.

 

Du och din trogne gammle vän

ska vandra vägen fram

ni går tillsammans

för att aldrig skiljas från varann.




Bunden vers (Rim) av Emma Olsén
Läst 581 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-22 20:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emma Olsén
Emma Olsén