Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag gav allt

Jag sprang tills jag stupade
Min kropp orkar inget mer

Jag läste alla böcker
Huvudet är fullt nu

Jag åt bara nyttigt
Min kropp saknar inga vitaminer längre

Jag spenderade inga onödiga pengar
Lånen är inte längre kvar

Jag var vänlig mot alla jag mötte
Inga ovänner har jag kvar

Jag städade i varje vrå
Smutsen är borta nu

Jag gav allt och lite till
Aldrig satt jag still

Men är jag lyckligare nu?




Fri vers av Free
Läst 320 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-06 01:12



Bookmark and Share


    Framtidstro
Stark text.

Tycker den tar upp hur vi alla känner inerst inne.
2011-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Free