Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fotspår


Sen du gick din väg
har jag följt dina fotspår
Spåren ledde hela vägen
hem till mig

Du hade aldrig lämnat mig




Fri vers av Mathias
Läst 404 gånger
Publicerad 2005-11-01 20:14



Bookmark and Share


  the-Essence-of-Me
Underbar!! Känner igen!
2005-11-08

  CarolajnLee
Mycket bra skrivet. Gillar verkligen den :)
2005-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Mathias