Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smitta oss alla...

med din glädje och ditt smil
för det ger oss en så skön stril
med mycket good feel





Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-02-23 16:04



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Just så brukar du smitta mig :)
Kram
2010-02-23

  Lavinia Röd
Det här får mig att tänka på dig, som så många gånger smittat mig till skratt.... ;)
2010-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt