Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt av Ingemar Andersson, Katrineholm 2009


Natten

När natten vrider sig i halvmörkret
fri från tvånget att skapa skuggor
befriad från längtan
efter uppbrott
Då står jag naken
skållad
rakad
– utan att känna din närhet
– utan att skärra som gåshud
handfallen inför gryningen
undfallen för det infraröda ljuset
avskalad
intill oigenkännelighet.




Fri vers (Fri form) av Ingemar Andersson Katrineholm
Läst 343 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-23 21:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingemar Andersson Katrineholm
Ingemar Andersson Katrineholm