Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
KOrt fri vers


Kvarglömd

Någon hade glömt kvar mig på bussen.
Bus 41 mot Gerebacka,
600 kronor i böter av en surmulen kontrollant.

Någon hade glömt kvar mig i parken.
Sittandes på en grå gammal filt bland
skrikande måsar och skator.

Någon hade glömt kvar mig i en läckande eka.
Drypande våt utan åror,
saltvatten som sandpapper på huden.

Någon hade glömt kvar mig när de rastade hunden.
Kopplet kastat på marken utan ägare,
jag luktar hund bajs och våt päls.

(2004-05-21-Crim)




Fri vers av crim24
Läst 276 gånger
Publicerad 2005-11-01 22:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

crim24
crim24