Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget bröst för storing!

Jag var på dansen.
Mycket folk, trängsel!

Så kom en grabb emot mig.
Sträckte fram ena handen, som för att hälsa...

Jag kände honom inte!
Jag hade aldrig sett honom innan!
Jag tittade tvekande åt hans håll om det
verkligen var mig han tänkte hälsa på...

Jag hann knappt tänka den tanken ut
förrän han har rundat sin hand om mitt
vänstra bröst, håller om det, jag känner
hur han fladdrar med fingrar runt det...

Då slänger jag fram min knutna hand
i hans mage, ger honom en rak höger...

Han ramlar bakåt i en hög mot andra killar...

Han svär, de andra killarna undrar vad, som
har hänt med honom... Han pekar åt mitt håll
och skriker, den djävla apan gav mig en mag-
sugare... Grabbarna rör sig sakta mot mitt håll...

Jag springer in på toaletten... Låser dörren!
De bankar på den dörren. På andra dörrar.
Till min glädje och lycka minns de inte vilken
dörr jag sprang in i...

Mitt hår, som är uppsatt, fäller jag ner...

När dunket och tumultet har slutat utanför
toalettdörrarna, går jag ut...

Ser mobben på ryggen... Hör hur de talar
om mig... Jag ställer mig bakom dem...

En av grabbarna vänder sig om tittar på mig
uppifrån och ner och jag säger till honom:
-Vad har hänt här då?
-Jo vår bästa kompis fick en höger rakt i magen
av en tjej, med ljust hår och utan orsak! Du!!!!
-Jasså säger jag... Men jag har ljust hår tror du...
-Oh nej, du ser inte alls så tantig ut, som hon
gjorde oh nej. Skall vi dansa du...
-Oh nej... Det kan jag inte jag tror att jag tog i
för hårt när jag svängde runt nu i sista dansen
med armen så jag måste ha använt ett ovanligt
grepp, så jag får nog gå hem...

Och om någon har läst så här långt kan ni se
på "Mina bilder" hur den där "tanten" såg ut
hon apan, som knockade den där killen...






Prosa (Novell) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 334 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-24 00:33



Bookmark and Share


  Lavinia Röd
Hahahaha, jag känner igen det där. Har precis gjort det samma. Men jag var inte lika kvicktäkt att jag ändrade på frillan...Men, det ordnade sig för mig än då...
2010-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt