Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt väsen

 

i dina ögon dansar algerna
där ler gröna eteriska
solar

 

havet vågas
när du blir till




Fri vers (Modernistisk dikt) av Carola Zettergren
Läst 1379 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2010-02-24 01:05



Bookmark and Share


  aol
fint vännen,
2010-05-09

  Berit Robin Lagerholm VIP
Förstummad
en dikt som stannar sekunden
2010-02-26

    Soluno
Väldigt mäktigt. Och bra.
:)
2010-02-25

  walborg
Tack Carola för en underbar kärleksdikt!
2010-02-24

  Elaine.S VIP
Wow!! vilket poesismycke, vilken känsla. Vilka mäktiga rader...
2010-02-24

  Gunnel André VIP
Tala om att våga se någon i ögonen!
2010-02-24

  noname_realmind
Ljuvliga rader!
2010-02-24

  Catharina Edin VIP
Men så vackert du skriver, Carola!!!
2010-02-24

  Eduardo
fint :-)
2010-02-24

  Monika A Mirsch VIP
utsökt vackert - glittrande
2010-02-24

  Caprice! VIP
Å, nu blev den ju helt oemotståndlig! Stoppar den ännu längre ner i asken, för säkerhets skull. ;-)
2010-02-24

  Caprice! VIP
Å, vilken ljuvlig dikt! Man blir ju riktigt avundsjuk... ;-)
Den stoppar jag genast ner i sidenasken, där gör den minst skada. Tack!
2010-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren