Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nionde månaden av året är en dyster en!


November


Sköna, dystra människor
med hjärtan utav frigolit
klimatet ej dem hjälper
på livets grusiga väg.

Novemberkylan kommer närmre
så nära jag blir trött

Novemberkylan viskar kittlandes
att ensam jag får stå.




Fri vers av Livia
Läst 345 gånger
Publicerad 2005-11-01 22:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Livia
Livia