Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ofant


Om jag vore ofantlig, vore jag
ofantligt främmande, vore jag
skrämmande och beklämmande

Åtminstone, eller mestadels
för de som vågat sig närmast

Nästan helt, eller åtminstone till stor del
för de som inte vågat erkänna
att de älskar hur ofattbart
elefantlik och beklämmande
jag är

Vore jag en annan version
vore jag nyare, eller sedan
urminnes tider oförändrad då?





Fri vers (Fri form) av Människa
Läst 290 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-24 17:17



Bookmark and Share


  Paulus Johannes Allaverdi
Jag har fastnat lite för dig känner jag. Läst ett par styckna och gillar hur du disponerar alla texter.

Frågeställningen på slutet var kanon. Bra!
2010-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Människa
Människa