Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Männen i vårt (litterära) liv


"Det går inte att söka på Oscar Wilde här,
man är tvungen att skriva Wild Oscar."
Och det faller sig lika naturligt som det faller
ljudlöst genom tankebanorna
Självfallet
Självfallet, det påtvingade fallet och fallet med
det olösta korsordet

De är alla mellanrum, dessa män
De äger varenda mellan-raderna
i vår gemensamma värld,
vårt sökande
och vårt upprepande
Poeten som gömmer sig bakom
bohemen, han äger
alla mina krämpor
Och alla dessa krämpors
närmaste bekanta










Fri vers (Fri form) av Människa
Läst 329 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-24 17:24



Bookmark and Share


  Karl den store
Bravo, bravo!
2010-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Människa
Människa