Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

allt

jag behöver ingen mat
jag lever av intryck
allt oerhört omkring
lysande färger
fågelflockar
leende människor
en blick ett skratt
en trumma i natten
en soluppgång
en snöflingas form
ett fotavtryck i snön
ett träd i vinden
det är allt





Fri vers av Örnhjärta - Björnhjärta
Läst 239 gånger
Publicerad 2010-02-24 22:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"En trumma i natten
en soluppgång
en snöflingas form
ett fotavtryck i snön
ett träd i vinden"

Jag tycker dessa rader är fina!

/Ann
2010-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Örnhjärta - Björnhjärta