Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

saknar...






sorgen svider
förnimmer minnens skälvande bilder
blekna bort i fjärran...



saknar
det innerliga, liderliga, bitterljuva, längtansfulla och heta
saknar
det lekfullt gåtgulla, väntan på möten
återförenandets explosion
saknar
vår längtan, trånad, alla vackra ord



varför
måste det vackra och unika
falla ned till marken

på var dags väg?




Fri vers av Sunlight
Läst 294 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-02-24 23:20



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg
En saknad stor..så fantastiskt väl och gripande du sätter orden!!!
mycket vackert och starkt!!
2010-03-03

  issac.a.m
starkt berörande ..
2010-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Sunlight
Sunlight