Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nu kan man bada i snömos

nu kan man bada i snömos
man kan simma i snön
och åkalla gamla gudar
som levde i mörker och köld
hämta mod ur urkrafters tid
tillbaka i urminnes tider
då gamla förfäders dumhet
förde oss upp hit i norr
till gudsförgätna trakter
förförda av golfströmmens
bedrägliga värme
var är den nu den boven
när den som mest behövs







Fri vers av Örnhjärta - Björnhjärta
Läst 322 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-25 00:39



Bookmark and Share


    Jane S VIP
Den kanske övergivit oss, hemska tanke..
2010-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Örnhjärta - Björnhjärta