Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Såg en tavla framför mig. Denna känslan fick jag.


Livet med dig


Kan du se mig där
tittandes på vårt hus
sjungandes vår sång

Kan du se mig där
plockandes de sista
höstblommorna
och läggandes dem i en vas.

Kan du se mig där
väntandes på din återvändo
med magen ständigt växande.
Kan du se mig där...

..överhuvudtaget?




Fri vers av Livia
Läst 362 gånger
Publicerad 2005-11-02 00:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Livia
Livia