Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nådegåvor

Giv mig kraft att våga livet,
giv mig syn att kunna se.
Giv mig insikt i det som är skrivet,
giv mig ödmjukhet att be.

Giv mig styrka att stå emot,
det ont och orätt är.
Giv mig ord som kan slå rot,
att ge till andra, som när.

Giv mig nåden, vid tidens slut,
giv mig trygghet i en hamn.
Giv mig minnet att få blicka ut,
mot värmen i en evig famn.

Minns ej handling, det alltom uppenbara,
minns den som för evigt finns här.
Minns den jag för all tid vill vara,
minns den som jag egentligen är.




Bunden vers (Rim) av Unikum VIP
Läst 437 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-25 10:21



Bookmark and Share


  Trädflickan
Vacker bön.
2010-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Unikum
Unikum VIP