Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta tillbaka kniven du skurit mig med

Du känner inte mig.
Så ta tillbaka kniven som
du skurit mitt hjärta med.
Du känner inte mig så ta
tillbaka dom orden du lagt på dina läppar

Du känner inte mig så tala inte
om mitt liv utan någon vetskap
om vad du egentligen pratar om.
Du känner inte mig så ignorera
sanningen som mina ögon ger.
Ärren som du ser.
Du känner inte mig så vänd
dig om och gå din väg.




Fri vers av Cherry_Baby
Läst 269 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-25 15:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cherry_Baby
Cherry_Baby