Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att leva är ett helvete men döden är antagligen värre


Men jag lurade döden med kaffebryggaren


När kaffebryggaren hinner före
för att arslet fastnat på toa
sliter hälen golvet

fastnar i rundningen
glömde spriten

alla heligas renande tvagning


Kaffehurrans fyra leve
trubbar smärtan
den där om döden

Han är på oväntat besök
den lede
men lämnade lien

Inget här att skörda
muttrar han


När kaffebryggaren hinner före
har han redan hunnit vända

Men jag vet inte.
Kanske är det jag som är lien han glömde





Fri vers av korpfjäder
Läst 277 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-02-25 16:39



Bookmark and Share


    glasa VIP
nä..e
du är halmstrået
för mig
ingen lie någonsin
men

vilken häftig dikt råbarkarspråket
jag vill också
sådant mod
sådant
barskt
om
livet döden

jag tror du har rätt
döden är ingen att direkt gosa med

dikten är brutalfantastiskt
bara du
kan

och jippi för att du lever
FINNS
och diktar här för oss
2010-02-27

    ej medlem längre
Otroligt effektfull och fantasieggande sista rad ...
2010-02-26

  Hannadraken
Oj då det var ord och inga visor där du, även om det trallade om hela alltihopet. Kaffebryggare är bra att ha, Korpfjädrar ännu bättre. Kram!
2010-02-25

  halmstrå
jo nog kan det vara så, att du är lien döden glömde.
Glad att du är kvar...
2010-02-25
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder