Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inte bra men alltid något eller




förlust

 

en varm sommarnatt
och ingenting spelar någon roll

 

låt dom hållas, låt dom dödas
för vi var lyckliga, just där
just då
på plats

ingenting skulle kunna störa
att hålla din hand

känna din handsvett och veta
veta att du är lika mänsklig
precis som jag.

det var det allra finaste
att jag visste att du inte var ett påhitt
en hallunication
på låtsas

för du var lika verklig som jag
och du satt där bredvid mig
i sommaren och den varma luften som smekte min hand som smekte din hand som smekte min.

 

och jag skulle berättat allt för dig
allting skulle jag ha sagt
där och då
allting, jo jag lovar, allting skulle du fått veta.
skulle inte undanhålla ett enda djävla ord från dig
inte en enda stavelse
nej, inte ens en enda bokstav.

 

jag ville berätta för dig
allt jag såg allt jag hörde allt jag kände allt jag undrade allt jag visste

och du frågade vem du var

du, frågade vem du var.
du kallade mig mig älskling och frågade vem du var.

 

det är nästan sju månader sedan nu
och ett litet leende i vintermörkret

 

men det finns ingenting

och allting spelar roll nu

 

 

nu när du inte längre är här för att få mig att glömma.

 

 




Fri vers av TedEdFred
Läst 494 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-25 16:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TedEdFred
TedEdFred