Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan och saknad

 

längtans nyfikenhet

öppnar dörrar mot nya mål...

...glädje inför det nya!

 

..saknaden av det lämnade

..fäller tår av sorg!

 

där mellan längtan och saknad

våra dagar och nätter

 

tiden som ger våra liv,

LIV

 




Fri vers av KristinaE
Läst 504 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-02-25 20:31



Bookmark and Share


  Jack_iX
Så sant o så bra beskrivet ... och vad vi fyller mellanrummet med är just våra liv.
2010-03-24

  Maria T
Jag tolkar in i dikten
flytten från och
flytten till
ett nytt LIV
2010-02-28

  Mats Henricson
Spårar ,trots allt, en positiv grundtanke i denna.. Bra skrivet !
2010-02-27
  > Nästa text
< Föregående

KristinaE
KristinaE