Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mamma

mor:
när du längtar efter mig
öppna albumet
minns goda dagar från förr
som vi levt tillsammans
bli glad som förr

le mamma
du har flytt sorgen
levt glad som tiden flydde

mor, min själ
ditt skratt
fortfarande med sorg

oh, jag kysser
dina glada
ansikten




Fri vers av ZARIFE DEMIR
Läst 377 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-02-26 02:01



Bookmark and Share


  Marlboroman/Hg VIP
Låt mig vara ärlig (är alltid det). Läste dina tidigare två. Där fanns något men det kom inte fram. Orden fungerade inte. Rytmen var fel.
I denna. däremot, kommer "det" fram. Den här tycker jag om. Den berör – och jag blir inte irriterad över ordfall eller något annat. Denna tycker jag bara om – hela vägen. Därför att den bränner.
2010-02-26

  Lavinia Röd
Sorg och massor med glädje och kärlek. Du är så duktig på att skriva!
2010-02-26
  > Nästa text
< Föregående

ZARIFE DEMIR
ZARIFE DEMIR