Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Denna dikt är så farlig,

Denna dikt är så farlig,

så att du inte bör läsa den.

du riskerar livet därför att den är skiven av..................

Du gör det på egen risk!




Övriga genrer (Aforism) av osynligt- synlig.
Läst 480 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-02-26 09:51



Bookmark and Share


  kärleks ängel
bra!
2010-02-28

    J. Herward
skrattar åt faran rakt i ansiktet HaHaHa !

:) spänningfylld
2010-02-28

  Mr Lindemann VIP
Ja, så är det nog då
2010-02-28

  frostblomma
Läskigt och bra skrivet!
2010-02-28

  Eva Langrath VIP
Jag tar risken
2010-02-26

  kråkan VIP
gillar risker:)tack..
2010-02-26

    ej medlem längre
undrar om jag nu efter ha läst står under förbannelse eller nåt
2010-02-26
  > Nästa text
< Föregående

osynligt- synlig.
osynligt- synlig.