Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man skulle kunna säga att det är smuts

Rummet är fullt av damm
som virvlar i luften
man skulle kunna säga
att det är smuts
och försöka dammsuga upp dom
Men så lyser solens strålar
in genom fönstret
och målar dammkornen guldfärgade
så vackert de glittrar
Man skulle kunna säga
att det är älvstoft




Fri vers av Matilda Ida Anette
Läst 486 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-26 16:51



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
stoftet från din aura
låtes fylla hela rummet

älvan du
2012-01-24

  Björn Donobauer
Tänk så annorlunda saker blir bara man ser dem i annat ljus!!!
fint skrivet..
2010-04-06

  EemmmaAhH
Du unedrbara människa,
hur lyckas du få en sån simpel grej till att bli det vackraste i världen?
det kommer jag alltid undra eller kanske förundra <3
2010-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Matilda Ida Anette
Matilda Ida Anette