Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visst har det blivit skillnad






sedan rökarna började röka ute




Fri vers av Bim
Läst 617 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-02-27 13:56



Bookmark and Share


  LassO
rökning är ute..... ;=)
2010-02-27

  Rachel Roth
en himmelsvid revolutionerande skillnad....hur stod man ut egentligen...? jag, en fd. rökare
2010-02-27

  Carola Zettergren
Mm..somliga har tillockmed slutat helt och hållet!:)
2010-02-27

  Mr Lindemann VIP
Ja, man behöver inte lapa röken
känner sig inte som ett öken
med nikotinen som värsta vapen
det har gett med sig nu
2010-02-27

    papillon
Jo, visst är det bra. Men det blir ett jävla liv om man försöker kröka ute......
2010-02-27

  Per Rydberg
Tänk så fort man glömmer, va. Det var hur inpyrt som helst överallt för inte alls så länge sen. Skönt att det inte är så längre!
2010-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Bim