Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar. Dolda meningar bakom texten hmm




Med en vass kniv skär du sönder mig i delar

Som en kontrast av konstigt sken
ser jag dig både tidigt som sent
som en vass kniv skär du sönder mig i delar
bit för bit välplanerat.
du lägger din hand runt min hals
tar ett stadigt grepp och jag tappar all balans.

Jag faller ner mot marken
mina läppar mot dina
strävar emot men vill samtidigt
pinas.

Min luft börjar sakta men säkert ta slut
men jag kämpar inte mer.
Du har gjort mig svag
du har gjort mej för klen.
Du känner en kyla du känner vinden
det är min själ som svävar mot himlen.
Älskling du tog min själ du tog min luft
fast jag sa nej.
Nu är det min tur att komma ner från himlen
och även hämta dej

 




Fri vers av Cherry_Baby
Läst 288 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-27 15:02



Bookmark and Share


  Marlboroman/Hg VIP
Om du gav fan i att försöka rimma är denna oerhört stark.
2010-02-27

  Mr Lindemann VIP
En bra vass kniv....gärna en brytbladskniv med låååångt blad... Eller skalpell om du ska skära mindre bitar..... Går det inte med jämna fina skärningar så...
eller_

Skär med en mycket vass kniv ut de fält som ska färgläggas. Skär med jämn rörelse och se till att avgränsningarna mellan fälten inte blir för smala. ...
2010-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Cherry_Baby
Cherry_Baby