Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Haiku


Sjutton stavelser av snöljus


faller från himlen
utmätta dagar av ljus

ännu vilar vår




Bunden vers (Haiku) av korpfjäder
Läst 250 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-27 15:58



Bookmark and Share


  Gunnel André VIP
ännu - ännu inte - på väg. Elegant formulerat!
2010-02-27

  Carola Zettergren
Så vacker!
2010-02-27

  halmstrå
Dina korta iakttagelser är alltid vackra
och jag vill tro att våren bara sover
men just nu känns den oändligt långt bort
2010-02-27
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder