Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hågkomst


du leende
ljusa lycka

så lätt i dansen
i språnget
flyktar

var du i min verklighet
ett ögonblick

så kort som tonen
från fågelsången
tystnar




Fri vers av vera gade VIP
Läst 395 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-02-27 19:42

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Pontus Landström
En fångst från en fraktion av ett ögonblick. Fint!
2010-02-27

  Marlboroman/Hg VIP
vackert
hängde med
lite lindorm
men mer du
2010-02-27
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP