Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek gör ont !


Kärlek

Kärlek är det man ha i hjärtat den man älskar måste finnas där om inte hon finns där så är hon värd någon annan och jag värd en som med ha mej i sitt hjärta men för att jag ska få det hjärta så måste jag tränga mej inn i hennes hjärta för att se om inte hon ha ett hjärta för om så är saken så får jag dra ut hennes hjärta och förtränga det och släppa inn ett nytt hjärta som vill ha mej i sitt hjärta och ha mig kvar långt och om hon inte vill mer slänger hon tillbacka hennes hjärta till mej och hon blir en bit av mitt hjärta och en som jag kommer minnas i mitt hjärta !




Fri vers av Leoj
Läst 172 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-27 19:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leoj