Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rödljus



Rödljus bländar mig
Rödljus räddar mig
Det röda ljuset lyser upp i natten

Som ett stjärnfall
Flyger det över jorden
Tänder nya platser




Fri vers (Spoken word/Slam) av Sayam Chortip
Läst 335 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-27 22:10



Bookmark and Share


  Maiah VIP
poetiskt vackert.....
2011-12-17

  kärleks ängel
bra rytm!
2010-02-28

    Hon där borta
Jag gillar!
2010-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Sayam Chortip
Sayam Chortip