Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om att hitta hem



Ändlös gryningssolen är

Men jag måste ändå gå

För här hör jag inte hemma

Det måste jag förstå





Hur jag längtar att se
Den här slaven bli fri
Hur jag längtar att se
Dig igen

Hur jag längtar hem igen




Fri vers av Poson
Läst 477 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-28 09:43



Bookmark and Share


  coleve
fint!
2010-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Poson
Poson