Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtat bankar årornas slag




tomrum i mitt hjärta

breder ut sig



diamanter gnistrar,

din blick


är kvar




kadavret rör sig,

ännu



letar



tankar om minnen, sinnen

mångdubblar sig






tack för drycken du gav mig

skärpte mig

ödelade mig,

fick mig att tillfriskna




så att jag kan se,

fortfarande

steg,

det du teg

om




sluter cirkeln,

vidare perspektiv




vattenfall och fåror

floden,

mina åror




är intakta



och,


hjärtat


bankar









Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 931 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2010-02-28 12:50



Bookmark and Share


    Den försvunna
Det finns en rörelse i den här texten som jag finner tilltalande. Från inzoomning till panorering.
2010-11-21

  Anya VIP
Fint och starkt!
2010-09-22

  L Patrik W Johansson VIP
Moderna människan lever det klassikerna beskrivit i tusende år

finner den tanken trösterik

Be well,
LPWJ
2010-07-13

  aol
vackert
2010-07-08

  Kristian Lind
Vacker!
Snyggt :)
2010-03-26

  Kim VIP
Ja mycket tomrum blir det mellan varven ibland!
2010-03-04

  peter markurth
den var ju bland det bästa du gjort...
2010-02-28

  kråkan VIP
fin:)
2010-02-28

  ramlar
& hjärtat det sitter till vänster, bankbankbank. så bra!
2010-02-28
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP