Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oi Holländska Horan,är du död?

Du frågar om jag är död.
Jag tror inte det
men
det tickar så konstigt i huvudet
& jag har
grus i hjärtat,
avlägsna dimensioner av
krossat glas
innanför pannbenet
och jag hatar
att jag lät dig komma
nära.






Du frågar om jag är död?
Jag har ingen aning faktiskt,
orkar inte ens lyfta på huvudet,
muttrar något oerhört
ohörbart
och känner hur
någonting har gått
sönder,
hur tusen trasiga blodkärl
krampar,
dansar
och blir helt
nollställda
och jag undrar
varför du skrämde mig.






Du frågar om jag är död.
Nej,antagligen inte
eftersom jag fortfarande känner
ånger,
tveksamhet
men jag är bräcklig
som självaste fan

































































































































































Hjälp mig leva i nuet
eller rädda mig från det












































































































































Fri vers av soulmate_
Läst 409 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-02-28 19:34



Bookmark and Share


  Vingklippt Fågel
Underbart snyggt
2010-04-15

  Paulus Johannes Allaverdi
gillar verkligen din sätt att skriva.
2010-03-07

    pladask
jag gillar! jag gillar den upprepande frågan som ger struktur och jag gillar att det som följer inte följer något särskilt mönster utan överraskar, jag gillar det lekfulla språket, t ex oerhört ohörbart och jag gillar det abstrakta med det krossade glaset innanför pannbenet. möjligtvis känns slutet lite väl väntat och beprövat, efter en sån dikt. totalt sett toppen dock!
2010-02-28
  > Nästa text
< Föregående

soulmate_
soulmate_