Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gamla tonårsdrömmar har gjort sig påminda...




nattens mirakler

 

I natt låg den där,

en gammal dröm


jag skymtade dig i

gamla bilder flyktigt


och jag vänta,

väntade på ett mirakel


som att jag skulle bli

din prinsessa

och du min prins

 
visste du att

du var allas villebråd

där många bommade?


Trots insikt

dog nog aldrig mitt hopp


för när jag såg dig där

genom nattens ögon

log du äntligen


och alla stulna blickar

fick nu lämnas tillbaka


för i ärlighetens namn

i natt var du min.  




Fri vers av Rosen VIP
Läst 874 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2010-02-28 16:53



Bookmark and Share


  aol
oj underbar dikt
2010-03-24

    ej medlem längre
Känner så väl igen det! Bra skrivet!
2010-03-15

  Miss Mod
Jättefin, vissa glömmer man aldrig.
2010-03-14

  firefire
så härlig dikt!
2010-03-06

  AjBi
Åh, så härlig den här dikten är! Drömmar kan vi inte vara utan :-)
2010-03-01

  anits VIP
En vacker dröm, och drömma
det får man göra...
2010-02-28

  kråkan VIP
ja..drömma får man:)
2010-02-28

  Carola Zettergren
Drömma kan man ju, underbart detta!
2010-02-28

  anita VIP
Helt underbar skriven.
2010-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP