Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För mig alltid rätt!

Trots att det kan finnas många runt en
i världens vimmel och mingel
inom sig är man alltid singel!

Precis, som om man stått
ensam med den där knuten...

Gott är då att följa hjärtats val
när man fattar de där besluten!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-28 18:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt